Høstsesongen er i gang

Da er vi endelig i gang med forberedelsene til høstsesongen og vi startet opp med å kjøpe bil

Til nå har bilen vi har brukt vært eiet av M-sport men etter noe forhandling med de valgte vi å kjøpe denne bilen i stedet for å stille til start i den Finske VM runden, dette var et ledd i å sikre deltagelse i neste års rallyNM uansett hva som skjer videre.

 

Det er vel ingen stor hemmelighet at Steve ønsker å kjøre WRC academy neste år, en slik satsing koster mye penger og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å få det til, uansett hvordan det går kommer Steve til å kjøre NM neste år, enten i den nyinnkjøpte Fiesta R2 bilen eller i noe annet, kanskje det er på tide å kjøre 4wd, kanskje ikke, vi holder alle muligheter åpne, uansett hva så blir i hvert fall Steve å finne på startstreken i NM neste år.

Når det gjelder forberedelsene for høstsesongen så startet han i Rally Killingen denne helgen som K-bil for å få trening, kjøringen gikk greit til tross for at han traff en sten og ødela en bærebru tidlig i løpet, allerede førstkommende helg kjører han løp i Irland, dette er nest siste løp i det britiske mesterskapet og går på meget krevende asfalt veier og inneholder hele 22 mil med fartsetapper. Ny kartleser for anledningen er Tom Andre Haldammen ettersom Kim skal i bryllup.