Steve testet formen før Elverum med en 9 plass totalt i Finnskogvalsen

Med lite testing og strevsomme forberedelser til første NM runde på Gol fikk Steve et vanskelig løp i Mountain-rally. Resultatet ble en 4 plass i klassen.


Steve lovet å komme sterkere tilbake, og i den anledningen vendte han og kartleser Hjalmarsen snuten mot söta bror og det populære løpet Finnskogvalsen.
-Vi har jobbet en del med oppsettet denne uka. Vi har bygd om demperne og gjort viktige forandringer på bilen.
Og forandringene ga umiddelbart resultater
–Selv om vi tapte en del i starten til de andre pga uvante arrangørnoter, merket jeg at det vi gjorde med bilen hadde hjulpet. Vi tapte en del til de andre i starten, men var ikke så opptatt av resultater. Det viktige var å komme gjennom å få testet bilen. Det var en veldig viktig test før neste NM-runde på Elverum, hvor det garantert kommer til å bli nye, tøffe fighter.

Steve og Kim stilte til start i klassen for A-førere 2wd, en klasse med mange raske førere, i enkelte løp i Sverige skiller man bare mellom førerklasse og antall drivhjul, i denne klassen stilte også den svenske mesteren Leif Petterson i en Toyota Corolla Gr H. – På den første etappen gikk det absolutt ikke bra, fikk ikke flyten i det hele tatt og tiden ble ikke bra sier Steve. På service ble det gjort endringer og nå begynte ting å fungere vesentlig bedre, topptider totalt og hele tiden blant de raskeste med 2wd skulle gi gutta en flott 3,plass blant de med 2wd og en flott 9 plass totalt, vant klassen gjorde ikke uventet Leif Petterson.