Røkland og Sjöberg sammen mot toppen

KNA Kongsvinger føreren Steve Røkland som i år forbereder neste års satsning har gjort avtale med ny kartleser, Svenske Joakim Sjöberg skal lose Steve gjennom løpene i fremtiden, avtalen ble klar Torsdag denne uken.

Det var etter nyheten om at Joakim og Emil Bergkvist skulle gå hver for seg at det ble opprettet kontakt mellom de to, det skulle snart vise seg at de hadde samme tanker og mål for fremtiden, Joakim har fra før mye internasjonal erfaring da han de siste årene har loset Emil frem til seier i den Tyske Opel Adam cupen i 2014 og seier i Junior EM i 2015, et mesterskap hvor Steve ble nummer fire, etter dette har han deltatt i en rekke WRC2 løp i VM.

Jag ser fram emot en härlig utmaning, där alla pusselbitar för att nå toppen finns. Jag har ambition av att jobba mig mot toppen, och Steve delar den ambitionen. Jag tror vi kan växa tillsammans och utvecklas, vilket jag har som ett krav för att satsa så mycket tid på rally. För mig är Steve en första klassens förare! Jag ser framemot ett roligt och givande samarbete, uttaler Joakim i en melding.

 Joakim blir kanskje den mest rutinerte kartleseren Steve har hatt med seg og han gleder seg stort over det som nå har falt på plass.

Ja, jeg har kjent Joakim i noen år nå og han er vel den kartleseren med mest internasjonal erfaring jeg noen gang har hatt med meg, vi bor riktig nok noen timer fra hverandre men vi skal få til et godt treningssamarbeid allikevel, vil man så får man det til. Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringene og jobben med å få resten av brikkene på plass sammen med han, sier en optimistisk Steve.