Steve og Vilde med seier i Larvik

KNA Kongsvinger føreren Steve Røkland tar nok en klasseseier da han vinner helgens sprintrally i Larvik, perfekt oppladning til Belgia neste helg sier Steve.

Ja bedre oppladning til neste helg i Belgia kunne jeg nok ikke fått, asfalt er jo noe vi ikke kjører for mye av i Norge og skal man ut å kjøre internasjonale mesterskap må man også skaffe seg rutine på asfalt forteller han.
Med seg i kartleserstolen hadde han denne gangen Vilde Fjulsrud. Løpet som ble arrangert av NMK Larvik hadde to etapper som ble kjørt to ganger, på total listen havnet de på en fjerdeplass kun slått av to R5 biler og et monster av en Porsche 997 GT3.

Allerede natt til mandag setter Steve og mekaniker Geir Bjørklund seg i servicebilen og vender snuta mot Belgia der Ypres Rally venter førstkommende helg, dette er andre runde i årets Britiske mesterskap, et mesterskap som Steve og hans Britiske co-driver Tom Woodburn leder etter en meget overbevisende seier under Pirelli Rally.
Det skal bli spennende å se hvilket tempo de andre har på asfalt, jeg har fått en fin test i helgen og selv om jeg valgte litt for myke dekk synes jeg alt fungerte slik det burde, gleder meg til helga, selvfølgelig skal jeg prøve å vinne selv om dette er et løp jeg aldri tidligere har kjørt, sier Steve.

Ypres rally teller både i det Britiske og Belgiske mesterskapet, løpet starter fredag og kan følges her: https://www.ypresrally.com