Ledelse i NM etter vintersesongen

(Foto:Arve Kjelbergengen) Vintersesongen i årets Rally NM er over for denne gangen, ting kunne ikke gått noe stort bedre for Steve og Jørgen da de har vunnet begge de to første NM rundene.
Første løpet i år var på Sigdal, her var de raskeste ekvipasje i klassen på 6 av 8 fartsetapper og seiersmarginen til slutt ble på 35,2 sekunder til andremann. De var her raskeste team med 2 hjulstrekk og nr 8 totalt av de 82 startende. Nytt for året er at det arrangeres en såkalt «Power stage» slik som i VM, her kjemper deltagerne om bonuspoeng til de tre raskeste i hver gruppe, Steve og Jørgen fikk med seg to poeng av dette med en andreplass på denne etappen.
Løp nummer to skulle vært Rally Finnskog på hjemmebane men på grunn av den milde vinteren og mangel på snø og is måtte arrangøren dessverre avlyse dette løpet.
Dermed ble sesongens siste vinterløp fjelleventyret Numedalsrally, her ble det seier på 6 av 7 etapper, den siste etappen Smådøla syd måtte dessverre avlyses på grunn av snøstorm på fjellet, seiersmarginen i dette løpet ble 34 sekunder og nok en gang var de raskeste team med 2wd og 8.plass totalt av 119 startende, nok et sterkt resultat i en 2wd. Powerstagen vant de her så 3 bonuspoeng ble lagt til.
De tre beste så langt i NM er etter vinteren:
  1. Røkland/Eriksen 63p
  2. Nore jr/Engan 49p
  3. Storsveen/Storsveen 34p