Steve klar for høstsesongen i England

Unggutten fra Kongsvinger som ble Norgesmester i 2011 og sølv i 2012 startet NM sesongen på best mulig måte med seier i de to første løpene, sommersesongen derimot har ikke vært slik Steve ønsker.

– Nei denne sommersesongen har inneholdt det meste, dessverre har det blitt brutt løp for mange ganger til at  det skulle bli noen medalje i år, sier Steve som endte på en fjerdeplass i NM.

Steve Røkland og hans britiske kartleser James Aldridge ligger på en foreløpig andreplass i det Britiske mesterskapet men avstanden opp til lederen er ikke stor og alt er mulig. Løpet som arrangeres førstkommende helg er det legendariske Rally Yorkshire som går i skogene vest for byen Scarborough på den britiske østkysten, de to første etappene kjøres fredag kveld, løpet antas å være ferdig ved firetiden lørdag.

– Jeg gleder meg, ting har fungert meget bra i England i år og dette løpet er faktisk det eneste av rundene i årets mesterskap som jeg har kjørt med R2 bil tidligere, selv om asfaltløpene har gått meget bra med to pallplasser er jeg glad for at de resterende løpene er på grus, forteller han.