Steve og Martin uheldige i Numedal

Denne helgen var duoen i Numedal for å forsvare sin NM ledelse, slik skulle det ikke gå, etter en noe treg start økte gutta tempoet utover dagen og i mål var de inne på en andreplass, 20 sekunder bak vinneren.

En stund etter målgang oppdager plutselig Martin at de har blitt ilagt 1 minutt tillegg for å ha kjørt for tidlig inn i en kontrollpost, dette var feil og løpsledelsen fjernet først straffen men da to av konkurrentene i klassen som hadde mye å tjene på dette klaget ble tiden lagt til igjen, for å si det kort, arrangøren håndterte dette på en meget merkelig måte fra dette tidspunkt, flere saksbehandlingsfeil ble gjort, premieutdeling ble blant annet foretatt etter en uoffisiell resultatliste.

Uansett, så lenge den feilaktige tilleggstiden ble stående ble Steve og Martin nr. 5 i klassen, de datt også ned til en andreplass i NM, det positive er at på denne tiden i fjor så alt mye mørkere ut og gutta er innstilt på å gjøre en kjempejobb når sommersesongen i NM starter i slutten av april med Rally Sørland. Vi gleder oss,
I begynnelsen av April kjører Steve første runden av det Britiske mesterskapet.