Steve og James klar for runde 4 av 6 i Storbritania

21 åringen fra Kongsvinger er på plass i byen Enniskillen ikke langt fra Belfast i Nord-Irland for å kjøre det tradisjonelle løpet Todds Leap Ulster Rally. Med sin britiske kartleser James Aldridge har han gjort seg ferdig med gjennomkjøringen og teknisk kontroll på Torsdag.

Løpet som inneholder hele 200 km med spesialprøver starter allerede kl 13.50 lokal tid fredag.

– Med hele 200 km ss er dette det lengste løpet jeg stiller til start på bortsett fra Rally Sweden i 2012, målet er at jeg skal skaffe meg mere erfaring på asfalt samtidig som det ville vært en bonus å komme foran Daniel McKenna som ligger 5 poeng foran meg i sammendraget sier Steve.

Etappene har en noe annen karakter enn forrige asfaltløp som var Jim Clark Rally i Skottland hvor Steve og James kom på en tredjeplass bare sekunder bak andreplassen, dette løpet hade meget raske veier mens det i Irland er noe mer knotete.

– Jeg ser fram mot løpet og gleder meg, slik jeg ser det er hjemmeføreren McKenna en favoritt til seieren men vi får kjøre først så ser vi på lørdag ettermiddag hvem som har klart å kjøre fort uten å få problemer, vi er i hvert fall godt forberedt, sommerferien har vi brukt på å gi bilen en gjennomgang. Jeg kjørte dette løpet i fjor, med M-sport sin Fiesta R1 ledet jeg klassen med over 2 minutter når vi fikk problemer med drivstofftillførselen sier Steve

Resultater og live radio kan man finne via nettsiden www.rallybrc.co.uk, direktelink til resultatene finnes her: http://www.rallyscore.net/157/ulster_rally