Steve med Fiesta R5 på Bjerkesprinten

I Dag Torsdag 12 juni skal Steve gjøre sin løpsdebut med 4wd, han skal kjøre den Ford Fiesta R5 som Pål Try vanligvis ratter i NM.

NM lederen i 2wd Steve Røkland kommer til Bjerkesprinten i den Ford Fiesta R5 bilen som vanligvis rattes av Pål Try, sammen med sin arbeidsgiver Jørgen Svindal i Svindal Bil på Kløfta har de gjort en avtale med MSL motorsport som er eier av bilen.

Steve har noe erfaring fra 4wd etter sin tid hos M-Sport i 2012 og gjør dette mest for moro skyld, -Ja, dette er mest for moro, har en drøm om å kjøre 4wd en gang i fremtiden og når denne muligheten dukket opp brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg, Fiesta R5 er en spennende bil, sier Steve.

Med som kartleser i dette løpet blir Jørgen Svindal fra Kløft, Jørgen var den aller første som noen gang satt på med Steve i et løp med bil, dette var nettopp under Bjerkesprinten, dette var høsten 2008 hvor de vant ungdomsklasse, var raskeste N3 fører og nest raskeste på totallisten med forhjulstrekk.

Løpet som går av stabelen Torsdag 12/6 er bare to dager før Steve sin 22 års dag og starter kl 18.00 på Bjerke Travbane i Oslo