Perfekt start i NM 2020

Steve og kartleser Jørgen Eriksen kunne ikke fått en bedre start i årets NM sesong da de vant klassen i Sigdal

– Jeg må innrømme at jeg før løpet har følt på at det har vært vel høye forventninger til at jeg skal cruise inn til et NM-gull i år. Så enkelt tror jeg ikke at det kommer til å bli, sier Steve Røkland til Glåmdalen etter at seieren var et faktum på Sigdal lørdag.

Han innrømmer at han nå sitter på enormt mye rutine og erfaring fra rallyløpya, der han i en alder av 27 år har kjørt nærmere 120 rallyløp siden han debuterte i ungdomsklassen i 2008.

– Jo da, jeg begynner kanskje å bli eldre. Jeg har til og med begynt å få mine første grå hår, humrer han.

– Men det er klart man har fått mye erfaring med årene. Og da gjør man også mindre feil. Jeg føler tempoet mitt i dag har vært det tempoet som jeg skal ha, og jeg har ikke gjort en eneste feil. Har ligget midt i veien og kjørt stabilt og jevnt, sier han.

Steve og Jørgen satser helt klart på å vinne NM i 2020 og seier på 6 av 8 etapper og lik tid på en av de viser at tempoet er på plass.

–  Vi ledet løpet fra start til mål og ble totalraskeste 2wd, seier i klassen med 35,2 sekunder og en respektabel 8 plass på totalt må vi si oss veldig godt fornøyd med sier Steve og Jørgen som kjørte sitt første løp sammen, Steve har heller ikke kjørt løp på vinterføre siden 2018 da han ble raskeste 2wd med en Ford Fiesta ST